Solle du sköna

På en skala från ett till tio är sollefteå en tus'n. Inte för att HUVUDSTAN är dålig, den är skitabra! utan för att det infinner sig ett lugn som skulle få "tord-farten" framstå som något snabbt.

Dannes åsikt om Stockholm: Här bor det många fjoller.
Johans åsikt om Stockholm: Här finns liv, fart och assköna människor som visserligen inte har något sinne för humor. 
Dannes åsikt om Solle: Om Sverige vore en kropp så skulle Sollefteå vara stortån. Den luktar ganska illa men behövs för balansen.
Johans åsikt om Solle: Om Sverige var en kropp skulle sollefteå vara min favorit kroppsdel (se: filippas kompisbok). förutom att sollefteå är litet.

Dannes åsikt om Johan: Jävla stockholmsfjolla!

Johans åsikt om Danne: Jävla Resele Bonde!

Jag dedikerar detta inlägg till kulturskillnader. 


På min tid.

I egenskap av myndig skulle jag vilja säga några saker.

Först och främst: det var bättre på min tid! När Bert gick som serie på tv och Amy Diamond inte hade slagit igenom. När man kunde titta på en science fiction film med en budget lägre än glocalnet, utan att föga ana dess lågbudjighet(?).

Second of all: Varför kan det inte finnas en skitabra matkedja där man serverade gratis mat till fattiga studenter men en månadsinkomst på 1050 riksdaler. Eller också kunde man bara ha en egen flygande säng som man bodde i hela dagarna, där man även blev matad av en skitabra matlagningsrobot som också hade gått bartender utbildning på rhodos.

Till sist: tänkte jag dela med mig ett av mina bästa studentmat recept som jag uppfann en vacker regnig höstdag.

Ingredienser:

lite fasttorkad pasta

torkad ketchup

skitavarmt vatten

diskmedel

en diskho

Gör så här:
Ät pasta med ketchup en vecka i rad utan att diska. Lägg sedan ner alla tallrikar i diskhon utan att ta bort resterna som sitter kvar. hä över diskmedel och skitavarmt vatten. Låt det stå några minuter tills resterna har lossnat. smaka av med en sked. vänta 10 min. 

detta var secepted på Johans egna minnestroni soppa.


Tack och BOCK


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0